We Are Food themamaand ‘De Gezonde School’ vandaag van start

1 juni 2018

Nieuws

Vandaag is de start van alweer de vierde themamaand van We Are Food: "De Gezonde School’. In deze maand draait alles om duurzaamheid, gezondheid en (eet)-culturen.

Met een innovatief digitaal lesprogramma daagt de Osse scholengemeenschap Het Hooghuis 5000 leerlingen uit om een ‘Wereldburger’ te ontwerpen. Dit programma ging al op 14 mei jl. van start.

De tien beste hamburgers worden samen met koks ‘in het echt’ bereid en geproefd. De winnende Wereldburger wordt op 16 juni a.s. bekend gemaakt tijdens het OSS4GLOBALGOALS event in Oss. 

Ontdek het Wereldburger-concept op de website van Het Hooghuis.
 


We Are Food is het innovatieprogramma van Brabant, European Region of Gastronomy 2018. Dit programma wordt uitgevoerd door AgriFood Capital. 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?