WeAreFood2018 open voor inschrijving

19 april 2017

Nieuws

In 2018 is Brabant de Europese regio van de Gastronomie. Overheden, bedrijfsleven, kennisinstellingen en andere partijen uit de agri&food sector kunnen hun initiatieven (‘Brabantse Parels’) voor dit kroonjaar aanmelden. Daarnaast kunnen ondernemers ideeën voor Brabantse Keukens indienen. Dit zijn innovatieve thema’s en actieplannen om de broodnodige vernieuwing in de foodbranche te brengen. De beste initiatieven kunnen rekenen op financiële en inhoudelijke ondersteuning van professionals. In de periode maart t/m oktober staat elke maand één ‘Brabantse keuken’ centraal. Welke deze acht Keukens zijn, wordt bekend gemaakt op 7 juli a.s. Deze Keukens zullen zich vervolgens presenteren op 13 oktober a.s. tijdens de Dutch Agri Food Week.

WeAreFood2018 is de campagne van het themajaar waarin Brabant Europese Regio van de Gastronomie is. Dan staan een jaar lang de spotlights op beter en duurzaam eten in Brabant. Noord-Brabant wil de eerste Europese regio zijn met een serieuze voedselagenda voor de toekomst. Kijk voor alle informatie en het laatste nieuws op www.wearefood.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?