Website voor Strategische Personeelsplanning gelanceerd

19 april 2017

Nieuws

Speciaal voor bedrijven in Noordoost-Brabant lanceerden AgriFood Capital Werkt! en BZW onlangs een website over strategische personeelsplanning (SPP). Deze nieuwe website biedt achtergrondinformatie over SPP, ervaringsverhalen en een toolbox om zelf met SPP aan de slag te gaan. Ook is het mogelijk om bij de invoering van SPP ondersteuning te krijgen in de vorm van trainingen en cursussen.

De website is een vervolg op het programma Strategische Personeelsplanning dat vorig jaar samen met werkgeversorganisatie BZW is opgezet. In de uitvoering wordt het ondersteund door EVZ, Avans Hogeschool en EuroHRM. SPP helpt de toekomst van organisaties beter te borgen door de strategische koers en het personeelsbeleid van het bedrijf aan elkaar te koppelen. Inmiddels hebben al tientallen bedrijven van het programma gebruik gemaakt. En met succes. 

Voor meer informatie of specifieke vragen: J.vanasten@agrifoodcapital.nl, programmalijnmanager Werken van Morgen van AgriFood Capital Werkt!.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?