Wie worden dé voedselveranderaars van 2019?

9 mei 2019

Nieuws

Dát weten we op 4 oktober a.s. wanneer als de Food100 lijst van dit jaar wordt bekendgemaakt. Food100 is een dynamisch netwerk voor iedereen die zich dagelijks hard maakt voor een beter en duurzamer voedselsysteem.

Elk jaar stelt een onafhankelijke jury een nieuwe lijst samen bestaande uit 50 changemakers ‘onder de 30’, en 50 gamechangers ‘van boven de 30’ die samen het verschil maken.

Tot en met 15 juni a.s. kunnen de voedselveranderaars van vandaag en morgen zichzelf aanmelden of genomineerd worden voor de 2019-editie van Food100. Dat kan via deze link.

Op vrijdag 4 oktober a.s. maakt de jury de Food100-lijst officieel bekend tijdens een speciale Food100-bekendmaking bijeenkomst in Veghel. Traditiegetrouw gebeurt dat tijdens Dutch Agri Food Week.

Food100 is een gezamenlijk initiatief van Slow Food Youth NetworkAgriFood CapitalFood Hub en Food Inspiration. Food100 draagt bij aan de doelstelling van AgriFood Capital om innovatie in agri & food te stimuleren.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?