Wildcat Challenge voor inwoners met sociale ideeën

14 juni 2017

Nieuws

Samen met AgriFood Capital schrijft Weener XL de Wildcat Challenge uit. Het is een challenge om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Veel mensen die tot deze doelgroep behoren, willen en kunnen gewoon werken. In de praktijk is het niet altijd eenvoudig om een plekje op de arbeidsmarkt te vinden. De Wildcat Challenge moet nieuwe, creatieve ideeën opleveren om hierbij een handje te helpen.

Iedereen met een idee dat nieuwe werkgelegenheid oplevert voor de doelgroep en dit ook wil gaan uitvoeren, kan meedoen. Inschrijven kan tot 18 augustus a.s. Als voorloper van een regionale wedstrijd, is de Challenge dit jaar uitsluitend gericht op ’s-Hertogenbosch. Dat wil zeggen dat de initiatieven betrekking moeten op de gemeente 's-Hertogenbosch..

De finale is op 9 oktober a.s. in het Werkwarenhuis van Social label in ‘s-Hertogenbosch. De finalisten pitchen dan hun idee. Een vakkundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van Bossche bedrijven, kiest de winnaar. Alle finalisten ontvangen een geldbedrag van 3500 euro. De winnaar krijgt daar bovenop een jaar lang ondersteuning voor het realiseren van het idee.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website van de Wildcat Challenge

 

Annemarie van Gaal, ondernemer, investeerder en auteur, ondersteunt de Wildcat Challenge. Zij hoopt dat er veel goede ideeën worden ingeleverd, waardoor meer mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk komen.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?