Zeven miljoen euro voor plattelandsontwikkeling (POP3)

15 november 2017

Nieuws

De provincie Noord-Brabant stelt bijna zeven miljoen euro beschikbaar in het kader van het Europese Plattelands Ontwikkelingsprogramma 2014 – 2020 (POP3). Vanaf respectievelijk 4 en 11 december 2017 kunnen Brabantse agrariërs maar ook waterschappen, toeleveranciers en andere partijen opnieuw een beroep doen op subsidie.

De projecten die hiervoor aanmerking komen, moeten gaan over:

  • overdragen van kennis op het gebied van beter bodembeheer, precisiebemesting en aanpak emissies
  • opzetten van samenwerkingen voor innovaties op het gebied van bodembeheer, precisiebemesting en aanpak emissies
  • toekomstbestendig maken van bedrijven van jonge landbouwers.

Ga voor meer informatie en/of subsidieaanvraag naar de website van Stimulus Programmamanagement.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?