Boost jouw onderneming met de Financieringstafel

Ben je als ambitieuze starter, groeier of innovatieve mkb-er uit Noordoost-Brabant op zoek naar kapitaal? Heb je een businesscase die voor reguliere financiers moeilijk of uitdagend  is? Dan kun je jouw ondernemingsplan pitchen bij de AgriFood Capital Financieringstafel

13 mei 2022

Je gaat in gesprek met topfinanciers en experts uit de regio en weet al snel wie je plan verder wil brengen en wat de financieringsmogelijkheden zijn.

Richard Duindam, adviseur bij Credion, is een van deze experts. Hij komt uit een echt middenstandsgezin en nodigt ondernemers uit om vooral te komen pitchen. “Al op jonge leeftijd maakte ik kennis met het ondernemerschap. Ik wens het iedere ondernemer toe om gebruik te maken van de tips & tricks van de Financieringstafel.” 

 


Heb je een uitdagende financieringsvraag?

De AgriFood Capital Financieringstafel helpt ondernemers uit Noordoost-Brabant bij hun zoektocht naar financiering. Hiervoor kijken Richard en zijn collega-experts gezamenlijk naar de haalbaarheid en het onderscheidend vermogen van de gepresenteerde businessplannen. Zij geven advies en introduceren ondernemers bij de juiste partijen.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden