Prijs voor beste Food & Agri Start-up

Een geldbedrag van 2.500 euro en promotiepakket om je eigen bedrijf een boost te geven. Dat zijn de prijzen voor de ‘Beste Food & Agri Start-up van het jaar’.
In 2023 wordt de prijs voor de eerste keer uitgereikt.

08 november 2022

Aan de verkiezing ‘Beste Food & Agri Start-up 2023’ kunnen startende ondernemers meedoen uit de hele keten van boer tot bord. Het gaat om zowel ondernemers die al een product of dienst in de markt hebben gezet als ondernemers die nog in de ontwikkelfase hiervan zitten.

Bij de beoordeling kijkt de jury naar ondernemerskwaliteiten, het bedrijfsmodel, de marktkansen, productinnovatie, productvalidatie, duurzaamheid en sociale impact.
 

Voorwaarden 

  1. Je werkt aan een innovatief product of technologie met een toepassing in de food- en/of agribusiness.
  2. Je hebt een focus op sociale impact en/of op duurzaamheid.
  3. Je activiteiten vinden plaats in Nederland.
  4. Je start-up bevindt zich tussen de eerste ideeën fase (pre-seed-fase) en de fase waarin kapitaal wordt gezocht om je bedrijf vorm te geven en een passende markt te vinden (seed-fase Serie A).
  5. Je staat open voor samenwerking.


Aanmelden of nomineren

Ben je iemand die aan alle voorwaarden voldoet en deze prijs verdient? Meld jouw bedrijf dan nu aan. Iemand anders voordragen, mag ook. Aanmelden of voordragen kan via www.agrarischondernemer.nl. De inschrijving sluit op 31 december 2022.
 

 

De Beste Food & Agri Start-up is een initiatief van Boerderij, Groenten&Fruit, Pluimveehouderij en Food&Agribusiness. Deze partijen zijn ook de initiatiefnemers van de prijs voor ‘Agrarisch Ondernemer van het jaar’, een prestigieuze ondernemersprijs in de agrarische sector.