De arbeidsmarkt van Generatie Z thema van Meet & Greet WSP NOB

19 oktober 2017

Op 5 oktober jl. vond de tweede keer regionale Meet & Greet van het WSP Noordoost-Brabant plaats. Met het thema ‘Generatie Z op de arbeidsmarkt; vinden, binden en boeien!’, verwelkomde het evenement 150 deelnemers van verschillende bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio. De Generatie Z betreft jongeren van onder de 20 jaar; een groep die in 2020 ongeveer 40% van de grootste wereldmarkten zal beslaan.

De Meet & Greet werd geopend door Wethouder Menno Roozendaal. Hij deelde zijn visie op inclusief ondernemen en de uitdagingen hiervan voor generatie Z. Aansluitend volgde een interactieve sessie met gastspreker Huub van Zwieten, auteur van 7 managementboeken (waaronder Het Merk Ik), drijvende kracht achter de ‘Thank God It’s Monday’ theatershows en eigenaar van het DroomBaanHotel en Talent First Nederland BV. De deelnemers kijken terug op een zeer geslaagde dag. Lees hier het verslag van het event.

WSP Noordoost-Brabant is een uitvoeringsorganisatie van AgriFood Capital Werkt!, het arbeidsmarktprogramma van AgriFood Capital.