Kom met je plannen naar de Financieringstafel

Ben je als ambitieuze starter, groeier of innovatieve mkb-er uit Noordoost-Brabant op zoek naar kapitaal? Heb je een businesscase die voor reguliere financiers moeilijk of uitdagend is? Dan kun je jouw ondernemingsplan pitchen 
bij de AgriFood Capital Financieringstafel.

22 juli 2022

Je gaat in gesprek met topfinanciers en experts uit de regio en weet al snel wie je plan verder wil brengen en wat de financieringsmogelijkheden zijn.

Jan Claassen is de voorzitter van de Financieringstafel in Noordoost-Brabant. Hij vindt het belangrijk om te benadrukken dat de drempel naar de Financieringstafel heel laag is. “De Financieringstafel is er juist om je plannen en ideeën aan te scherpen om zo tot een financierbaar geheel te komen", aldus de voorzitter. “Wat ik mooi vind aan de Financieringstafel is dat we jonge en oudere mensen met plannen en ambities helpen groeien. Door de krachten te bundelen, kunnen we Noordoost-Brabant mooier, beter, socialer en economisch welvarender maken.”

 Heb je een uitdagende financieringsvraag?

De AgriFood Capital Financieringstafel helpt ondernemers uit Noordoost-Brabant bij hun zoektocht naar financiering. Hiervoor kijken Jan en zijn collega-experts gezamenlijk naar de haalbaarheid en het onderscheidend vermogen van de gepresenteerde businessplannen. Zij geven advies en introduceren je bij de juiste partijen.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.