Lanceringsevent JUMP 2022

04 februari 2022

Na het succes van de eerste editie van JUMP in 2020, gaat dit jaar de tweede editie van start. JUMP is dé kickstart en accelerator voor jonge, ambitieuze foodvernieuwers die hun dromen, ideeën, oplossingen en uitdagingen voor een ander voedselsysteem willen waarmaken.

Tien talentvolle jonge talenten (jonge ondernemers, young professionals, studenten) worden een jaar lang begeleid door experts op inhoudelijke thema’s en persoonlijke ontwikkeling. Alles is erop gericht om het beste uit jezelf en je plannen te halen. Kijk hier voor alle informatie.

Meld je aan voor het lanceringsevent 18 februari 2022
Ben jij dé foodvernieuwer die ambitieuze ideeën en uitdagingen om wil zetten in concrete plannen? Ben jij dat toptalent en wil jij hulp van de allerbesten bij het aangaan van je uitdaging? 

Neem dan deel aan het online lanceringsevent op 18 februari van 10.00-12.00 uur en ontdek hoe je één van de tien plekken bij JUMP2022 kunt bemachtigen. Kom luisteren, ontmoet leuke mensen en krijg een gratis pitch-training. Het verplicht je tot niets. Aanmelden kan eenvoudig met dit formulier.

Van elkaar leren
Ivo van Dijk, eigenaar van Dreug, deed in 2020 mee. "We kregen hele mooie kansen aangereikt om onze ideeën te pitchen en kregen daardoor extra publiciteit. Het was geweldig om met collega-ondernemers samen te werken en van elkaar te leren tijdens pressurecooker sessies en de verhalen van ieders business!"