Nieuwe internationale businessopleiding in agrifood van start

20 juli 2017

Vanaf februari 2018 kunnen topmanagers van agrifood bedrijven hun kennis van de sector en leiderschapskwaliteiten een bijzondere impuls geven. Dan gaat de nieuwe internationale business opleiding AgriFood Executive Global Programme (AEGP) van start. In vier praktijkgerichte modules worden de businessleiders van morgen klaargestoomd. AEGP heeft als doel om nieuwe business-perspectieven voor AgriFood bedrijven en daarmee voor de gehele sector te genereren. Deze nieuwe topopleiding is een initiatief van bedrijven uit de agrifood sector.

Het opleidingsprogramma van AEGP is mede-ontwikkeld door de prestigieuze IESE Business School en WUR. Inhoudelijk wordt het programma begeleid door een consortium van internationaal opererende bedrijven in de agrifood keten. Lees meer over deze nieuwe topopleiding in het persbericht met quotes van Dick Pouwels (Topsector Agri&Food), Koen Slippens (Sligro) en Ruud Huirne (Rabobank Food&Agri).

AEGP wordt ondersteund door AgriFood Capital en de provincie Noord-Brabant. Meer informatie of aanmelden? Ga naar www.aegprogram.com.

Ook is meer te lezen over de nieuwe businessopleiding in het interview met Dick Pouwels voor 'Verhalen uit de regio'.