Regio Noordoost-Brabant in Leisure Ontwikkel Fonds

05 september 2017

Regio Noordoost-Brabant investeert de komende jaren €100.000 per jaar in het Leisure Ontwikkel Fonds (LOF). Het LOF is een initiatief van Midpoint Brabant, Efteling, Libéma en de provincie Noord-Brabant om het leisure-aanbod van Brabant te versterken. Hiermee moet nieuwe bedrijvigheid worden gestimuleerd en daarmee meer bezoekers, bestedingen en banen in de provincie. De ‘founding partners’ hebben de ambitie uitgesproken om voor een periode van 10 jaar €10 miljoen te investeren in de leisure sector.

Het LOF verstrekt leningen - dus geen subsidie - van minimaal €75.000 en maximaal €400.000 (tot maximaal 50% van de totale investering). Het LOF richt zich op projecten in drie specifieke thema's: Brabantse Meesters, design & Innovatie en attractieparken & events). In Noordoost-Brabant kunnen bijvoorbeeld inspirerende crossovers worden gemaakt naar de agrifood-sector. Ga voor meer informatie of het aanvragen van een lening naar de website van LOF.

Regio Noordoost-Brabant is partner van AgriFood Capital. Deelname aan het LOF past in de ambitie om Noordoost-Brabant te ontwikkelen tot de topregio in agrifood, waar het goed wonen, leven, werken en verblijven is.