Brede ondersteuning voor startups in Brabant

Braventure is een Brabantbreed samenwerkingsverband van organisaties die startups ondersteunen bij het opzetten en doorontwikkelen van hun bedrijf. Het gaat om universiteiten, hogescholen, regionale ontwikkelingsmaatschappijen en de provincie Noord-Brabant.

Van idee naar markt-fit

De partijen die meedoen aan Braventure helpen startende ondernemers met de juiste kennis, contacten, financiering en faciliteiten. Met als doel om het traject van idee naar markt-fit zoveel mogelijk in goede banen te leiden. De focus ligt op starters in agrifood, hightech, life sciences, biobased economy, logistiek en maintenance.

Namens AgriFood Capital neemt OndernemersLift+ deel aan Braventure. Startende ondernemers uit de regio Noordoost-Brabant kunnen voor een eerste kennismaking een check-in aanvragen.

Braventure is een initiatief van AgriFood Capital BV, Brainport Development, Midpoint, REWIN, OndernemersLift+, Tilburg University, TU/e, BIM, BOM, Avans Hogeschool, BUAS, Fontys Hogeschool, HAS Hogeschool en de provincie Noord-Brabant.

ben je een startende ondernemer in agrifood, hightech, life sciences, biobased economy, logistiek of maintenance en ....

Zoek je begeleiding of financiering voor je activiteiten?