Alternate Text
  • Startups
  • Studenten
  • Netwerk
  • Skills & talent

JUMP Dream Accelerator

JUMP geeft getalenteerde jonge professionals met een droom voor een duurzamer voedselsysteem een zetje in de rug zodat ze hun fooddroom sneller en beter kunnen realiseren; van idee naar plan naar realisatie. 

JUMP 2023/2024 is gestart

JUMP is dé kickstart en accelerator voor de realisatie van ideeën en doelen. De derde editie van JUMP is in november 2023 gestart. Onze 10 JUMPers zijn geselecteerd en hebben - met veel energie – het programma afgetrapt. De deelnemers volgen tot mei 2024 een intensief en inspirerend traject dat gericht is op zowel zakelijke als persoonlijke groei. Ze worden begeleidt door een coach en krijgen inhoudelijke sessies over relevante thema's. 
 

JUMP Dream Accelerator
Meer weten? Neem contact met mij op.

Do Bongers over haar ervaring met JUMP

Nieuwsgierig wat het JUMP programma inhoudt? Deelnemer De Bongers vertelt wat het haar, en haar onderneming heeft gebracht.

JUMP Dream Accelerator

Deze 10 JUMPers werken op dit moment aan hun (food)dromen:

 

  • Oscar de Vries (Yopla) droomt ervan om de impact van voedsel op het klimaat inzichtelijk te maken voor iedereen via een label. 
  • Sandra Einvall (Fikat) wil de Nederlandse eetcultuur verrijken met plantaardige Zweedse lekkernijen.
  • Paul Einerhand (Wild ’n Zilt) droomt van duurzame visserij die loont. 
  • Laura Viaene (Boeren voor Buren/De Gezonde Schakel) staat voor een gezonde maaltijd op tafel voor iedereen in Nederland. 
  • Do Bongers (Basic Theory Ferments) werkt aan een voedingsmiddelenindustrie waar gefermenteerd eten weer dagelijkse kost mag zijn en duurzaam telen, produceren, verwerken en verpakken de normaalste zaak van de wereld is. 
  • Michael Stelwage (ecologische tuinderij ‘De Tuin van Best’) droomt van het telen van duurzaam verantwoord voedsel voor de lokale bevolking.
  • Marieke Vanthoor (Boslekker) brengt producten naar de markt die lekker zijn zonder schade aan te brengen aan de natuur met behulp van de Nederlandse voedselbossen.
  • Vera Methorst (Passecti) ontwikkelt een pasta gemaakt van insecten voor een toekomstbestendigere voedselketen.
  • Wendy Adriaans (Buiten Eten) wil haar concept Buiten Eten laten groeien en bloeien. 
  • Joris van den Broek (Untamed Kombucha) droomt ervan om de Kombucha-markt met zijn frisse drankjes te veroveren. 

Dit zijn de partners van JUMP

Ook interessant voor jou

  • Ondernemers
  • Startups
  • Netwerk
  • Voedselverwerking
  • Data & Tech
  • Financiëring
  • Skills & talent

Next Tech Food Factories

“Innovatie op het snijvlak van hightech en voedselverwerking”
  • Ondernemers
  • Startups
  • Netwerk

Food100

“Dé lijst van voedselveranderaars van het moment”