AgriFood Capital partner van LEVEL UP-event

Op 25 september a.s. vindt LEVEL UP 2023 plaats in het Evoluon in Eindhoven. Deze dag staat volledig in het teken van impactvolle startups en de mogelijkheden die Brabant deze bedrijven bieden. AgriFood Capital is partner vanwege de Brabantbrede samenwerking tussen de ontwikkelingsmaatschappijen die dit event mede organiseren. Daarom zal er ook de nodige aandacht zijn voor startups op het snijvlak van agri, food, tech, logistiek, ict en data.

29 juni 2023

LEVEL UP is bedoeld voor startups, investeerders en ondernemers uit zowel de tech sector als de sectoren waar tech wordt toegepast, zoals de agrifood sector. Het programma biedt inspirerende sprekers, workshops en volop ruimte om te netwerken.

Keynotes

De eerste keynote sprekers zijn bekend:

  • Daniel Gebler is cto van online supermarkt Picnic. Hij vindt Picnic meer een techbedrijf dan een boodschappenbezorger. Daniel vertelt waarom Picnic de eerste volledig gerobotiseerde supermarkt moet worden.
  • Camilla van den Boom (MSc) is een strateeg met 20+ jaar ervaring in strategieontwikkeling, strategie-implementatie en organisatie(her)ontwerp binnen grote en middelgrote ondernemingen. Zij vertelt hoe startups sterker, slimmer en sneller worden.
  • Kees Aarts, ceo Protix, richtte in 2009 zProtix op. Door op grote schaal insecten te kweken en te verwerken tot eiwitrijke diervoeding, draagt hij bij aan een circulaire voedselketen en vermindert hij de druk op de natuur. Kees vertelt hoe hij zijn beste team ooit bouwde.
     

Nieuwe ideeën en businessmodellen

“Startups spelen een essentiële rol voor de toekomst van de economie en daarmee de werkgelegenheid in Noordoost-Brabant”, vertelt Roel Schutten, directeur van AgriFood Capital. “ Wij richten ons daarbij vooral op starters die innovatief en schaalbaar zijn. Zij brengen nieuwe ideeën en businessmodellen naar voren die vaak kunnen bijdragen aan de oplossing van maatschappelijke opgaven. Zoals het tegengaan van verspilling, krapte op de arbeidsmarkt of het gezonder maken van producten. Vaak gebeurt dat in de verbinding van sectoren, bijvoorbeeld tussen food, tech en data. LEVEL UP biedt een groot netwerk om kennis en ervaringen uit te wisselen om samen impactvolle startups te kunnen laten accelereren.”
 

Programma en aanmelden

Ga voor het actuele programma en aanmelden naar de website van LEVEL UP. Deelname is gratis maar niet vrijblijvend: aanmelden is komen.

LEVEL UP is een gezamenlijk initiatief van de BOM, Braventure, Brainport en The Gate, dat mede ondersteund wordt door AgriFood Capital.