Brabant lanceert Brabant40 award voor de beste startup

Braventure, AgriFood Capital, Brainport Development, Midpoint Brabant, REWIN, The Gate en Brabantse ontwikkelingsmaatschappij (BOM) lanceren de Brabant40. Dit is een fonkelnieuwe lijst van de 40 beste startups in Brabant. 
De beste startup ontvangt de Brabant40 Award.

12 juli 2023

De Brabant40 is een Brabant-brede prijs om innovatieve ondernemers aan te moedigen en hen een groter podium te geven. Uit een grote groep kanshebbers kiezen de Brabantse partners jaarlijks de 40 meest succesvolle startups in Brabant. De beste drie zullen tijdens het Brabantse Startup event LEVEL UP op 25 september pitchen. De winnaar gaat naar huis met de Brabant40-award.
 

Impact als criterium

Om mee te dingen naar de Brabant40 moet je een Brabantse startup zijn die economische en sociaal-maatschappelijke impact maakt en aantoonbaar bijdraagt aan een maatschappelijke opgave binnen de energietransitie, food en agri, gezondheid, AI, digitalisering en sleuteltechnologieën. Ook moet je de afgelopen 12 maanden een aantoonbare groeistap hebben gemaakt, in klanten, team, businessmodel, product of geld. 
 

Procedure

De Brabantse startup partners bepalen op basis van de aanmeldingen wie de 40 finalisten zijn. Een deskundige jury kiest vervolgens de beste drie. Zij pitchen tijdens LEVEL UP 2023 voor een publiek van ca. 700 startups, investeerders en mediapartners. De winnaar kan rekenen op een daverende prijs, volop media-aandacht en – natuurlijk – eeuwige roem.
 

Aanmelden voor de Brabant40

Vind jij ook dat jouw startup niet mag ontbreken in de lijst van meest veelbelovende Brabantse startups? Meld je dan hier aan voor de Brabant40
 

Aanmelden voor LEVEL UP event

Ben je een startup, en heb je je nog niet aangemeld voor het event op 25 september a.s.? Dit is je kans.