MBO Challenge Voedselverspilling 2022–2023

De MBO Challenge Voedselverspilling gaat dit jaar voor de vierde keer van start. Bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen kunnen zich hiervoor 
nog tot 15 oktober a.s. aanmelden.

03 oktober 2022

In deze challenge weken studententeams tot maart 2023 aan voedselverspillingsvraagstukken van bedrijven en organisaties. Zij denken na over innovaties die voedselverspilling helpen tegen te gaan. De oplossingen worden beoordeeld door een deskundige jury en de beste teams gaan naar de finale. In april 2023 vindt het eindevent plaats, de datum wordt nog bepaald.
 

Samenwerking Zero Food Waste Challenge 

De projectorganisatie werkt deze editie samen met de Zero Food Waste Challenge die door de hbo-instellingen wordt georganiseerd. Dat betekent onder andere dat alle kennissessies opengesteld zijn voor alle deelnemers (hbo en mbo-docenten, studenten en andere geïnteresseerden) zodat zoveel mogelijk kennis over dit thema met elkaar gedeeld wordt.
 

Ondernemerscases

Ben je ondernemer en heb je een verspillingsvraagstuk waar je samen met studenten aan wilt werken? Meld je case nu aan voor de MBO Challenge Voedselverspilling op www.mbo-challenge.nl.