Uniforme aanpak voor ontwikkeling startups in Brabant

Dertien startup-organisaties in Brabant hebben gezamenlijk een Startup Readiness Program (SRP) gelanceerd. Dit programma is bedoeld om te voorkomen
dat Brabantse startups vroegtijdig vastlopen, waardoor hun innovaties uiteindelijk niet op de markt komen.

20 mei 2022

Het SRP bestaat uit vier modules (Ready, Game, Set & Match) en loodst beginnende ondernemingen door het voor hen optimale groeipad. De vier modules van het SRP richten zich op het succesvol behalen van de mijlpalen in levensfase 1 van het levensfasen-model. Dit model stimuleert consistente groei van startups en heeft een positieve invloed op de snelheid en efficiëntie waarmee startups groeien tot volwassen bedrijven.
 

Ondernemerslift+

Een van de 13 initiatiefnemers van het SRP is OndernemersLift+. Directeur Huub Dormans is blij met deze uniforme aanpak. “Dit is een mooie aanvulling op de huidige programma’s van OndernemersLift+, waardoor wij start-ups in Noordoost-Brabant nu nóg gerichtere ondersteuning kunnen aanbieden.”

In de begeleiding van startups ondersteunt OndernemersLift+ onder andere bij het bepalen van de route die het beste bij de behoefte past. Huub. “Ondernemers die willen deelnemen aan het SRP-programma nodigen wij daarom eerst uit voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens bepalen we samen met de ondernemer wat voor hem of haar de beste route is om zijn of haar bedrijf sneller en succesvoller te ontwikkelen.”
 

Aanmelden 

Ben je ondernemer in Noordoost-Brabant en wil je weten wat het SRP voor jou kan bieden? Stuur een mail voor een kennismakingsgesprek naar info@ondernemersliftplus.nl. Deelname aan het programma is gratis.

AgriFood Capital is partner van OndernemersLift+.