Wil jij een vrijkaart voor de Biobeurs?

Nog even en dan barst de Biokennisweek 2024 los. Met inspirerende webinars op 15 en 16 januari en een fysieke Biobeurs op 17 en 18 januari in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Als partner van het event geeft AgriFood Capital zes toegangstickets voor de Biobeurs weg.

14 december 2023

De jaarlijkse Biokennisweek is hét toonaangevende evenement op gebied van biologisch voedsel produceren en consumeren. Vier dagen lang draait alles om kennis opdoen, kennismaken en kennis delen op gebied van biologisch voedsel. 

Het programma beslaat uiteenlopende onderwerpen waaronder natuurinclusieve landbouw, strokenteelt, biodiversiteit, omschakelen naar een biologisch bedrijf en natuurlijk de met veel liefde geproduceerde producten.
 

 

Win 3 x 2 gratis tickets

Kom ook naar de Biobeurs en laat je onderdompelen in de wereld van biologisch. Mail naar communicatie@agrifoodcapital en vertel waarom jij/jullie graag de Biobeurs wil/willen bezoeken. Maak hiervoor de volgende zin zo origineel mogelijk af: “De Biokennisweek, daar ben ik graag bij, ……"

Programma AgriFood Capital


AgriFood Capital heeft actief bijgedragen aan het programma van de Biokennisweek. We organiseren een masterclass voor studenten, een mini-programma voor de Brabantse impactmakers uit de Food100 van 2023 en geven één van de talenten van JUMP een podium: Joris van de Broek van Kombucha.


Masterclass voor studenten met Michaël Wilde


Op woensdag 17 januari (van 14:30 tot 15:30 uur) kunnen studenten van mbo en hbo groen onderwijs een bijzondere masterclass volgen. Deze masterclass wordt gegeven door Michaël Wilde, directeur Bionext . Hij neemt de voedselmakers van morgen mee in de wereld van biologisch en “alles wat je wil en moet weten van deze groeisector”.Kombucha op de Biobeurs

Joris van den Broek van Untamed Kombucha droomt ervan om de Kombucha-markt met zijn frisse drankjes te veroveren. Hij neemt op dit moment deel aan het talentontwikkelingsprogramma JUMP. Kom naar stand 366 van de Biobeurs en maak kennis met deze jonge, gepassioneerde voedselveranderaar.
 

Meer informatie en toegangstickets

Laat je inspireren en kom naar de Biokennisweek van 15 t/m 18 januari 2023. Ga voor het actuele programma en/of toegangstickets naar www.biokennisweek.nl.

 


De Biokennisweek is een initiatief van Bionext en Libema. Biologische landbouw en tuinbouw zijn vormen van duurzaam voedsel produceren. Door voedselmakers in deze ambitie met elkaar te verbinden en kennis uit te wisselen, bouwen we samen aan het voedselsysteem van de toekomst. Daarom is AgriFood Capital partner van de Biokennisweek.