- Ondernemers
- Studenten
- Landbouw
- Innovatiehub
- Financiëring
- Skills & talent
- Regio Deal
- Oscar de Vries (Yopla) droomt ervan om de impact van voedsel op het klimaat inzichtelijk te maken voor iedereen via een label.
- Sandra Einvall (Fikat) wil de Nederlandse eetcultuur verrijken met plantaardige Zweedse lekkernijen.
- Paul Einerhand (Wild ’n Zilt) droomt van duurzame visserij die loont.
- Laura Viaene (Boeren voor Buren/De Gezonde Schakel) staat voor een gezonde maaltijd op tafel voor iedereen in Nederland.
- Do Bongers (Basic Theory Ferments) werkt aan een voedingsmiddelenindustrie waar gefermenteerd eten weer dagelijkse kost mag zijn en duurzaam telen, produceren, verwerken en verpakken de normaalste zaak van de wereld is.
- Michael Stelwage (ecologische tuinderij ‘De Tuin van Best’) droomt van het telen van duurzaam verantwoord voedsel voor de lokale bevolking.
- Marieke Vanthoor (Boslekker) brengt producten naar de markt die lekker zijn zonder schade aan te brengen aan de natuur met behulp van de Nederlandse voedselbossen.
- Vera Methorst (Passecti) ontwikkelt een pasta gemaakt van insecten voor een toekomstbestendigere voedselketen.
- Wendy Adriaans (Buiten Eten) wil haar concept Buiten Eten laten groeien en bloeien.
- Joris van den Broek (Untamed Kombucha) droomt ervan om de Kombucha-markt met zijn frisse drankjes te veroveren.