Power Certificaat helpt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan werk

14 juni 2018

Nieuws

Sommige mensen kunnen een steun in de rug gebruiken omdat ze door allerlei omstandigheden in de maatschappij aan de zijlijn staan. Ook zij willen volwaardig aan het werk. Voor werkgevers die voor deze mensen kansen willen creëren, is er nu het Power Certificaat. Een nieuw hulpmiddel om het laatste obstakel voor een baan weg te nemen.

Het Power Certificaat is een initiatief van Everyday Heroes, een groep van maatschappelijk betrokken werkgevers uit het hele land. Elk certificaat heeft een waarde van 3.500 euro en is direct verbonden aan een baan. Het certificaat kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld begeleiding, een opleiding of simpelweg vervoer.  

Werkgevers in Noordoost-Brabant die iemand aan een baan willen helpen, kunnen hiervoor Power Certificaten inzetten. Dat kan bijvoorbeeld een kwetsbare jongere zijn. Is er geen plaats in de eigen organisatie en willen werkgevers graag iets betekenen voor anderen, ook dan kunnen ze certificaten financieren. Dat kan zelfs samen met andere werkgevers. Kijk voor meer informatie op www.everydayheroes.com of e-mail sabine@everydayheroes.com

Het Power Certificaat van Everyday Heroes wordt ondersteund door AgriFood Capital Werkt!. Het initiatief sluit aan bij de programmalijn Voortijdig schoolverlaten & kwetsbare jongeren.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?