In Noordoost-Brabant werken we elke dag aan het eten van vandaag en morgen. Volg hier de laatste ontwikkelingen.
Naar meer actualiteiten

Dutch Food Week uit de startblokken

18 juni 2021

Proeflocatie AgroProeftuin de Peel houdt open dag

17 juni 2021

Natuurinclusieve landbouw krijgt inspiratiebedrijven

16 juni 2021

Veranderen vergt moed: van meer naar beter

15 juni 2021

Eerste Brabantse HBO Voedselverspillingchallenge

10 juni 2021

Word jij een foodheld, net zoals Joris Bijdendijk?

04 juni 2021

Onze visie op de voedselketens van de toekomst is helder: in Noordoost-Brabant werken we precies, circulair, waardevol en verbonden. Laat je inspireren door projecten waarmee voedselveranderaars onze voedselketens vernieuwen en slimmer maken.

Slim, gezond en duurzaam

Het ontwikkelen van de slimste en duurzaamste voedselketens, van boer tot bord. Dat is de missie van AgriFood Capital. Ondernemers, overheden en kennisinstellingen werken op innovatieve manier samen aan slimme, gezonde en duurzame oplossingen voor onze voedselvoorziening. Dat doen we vanuit Noordoost-Brabant: dé topregio in agrifood. Binnen deze regio én ver daarbuiten brengen we de nieuw ontwikkelde kennis, producten en diensten in praktijk. Samen maken wij het voedsel van vandaag en morgen. Zo dragen we bij aan een betere wereld van morgen.

nu aan de slag voor goed leven, fijn wonen en anders werken

Wij zijn trotse partner van Regio Deal Noordoost Brabant. Samen met Regio Noordoost Brabant, Noordoost Brabant Werkt, de provincie Noord-Brabant en het Rijk werken we aan een goede toekomst voor inwoners en bedrijven in onze regio.  

Naar achtergronden en projecten