Van 10 tot en met 13 januari 2022

De Biobeurs is het toonaangevende event op gebied van biologische landbouw. Net zoals vorig jaar, vindt het event in 2022 online plaats en is het omgedoopt tot Biokennisweek.

Vier dagen lang met elkaar kennis opdoen, kennismaken en kennis delen op gebied van biogisch ondernemen. De vele webinars bieden zeer afwisselende onderwerpen aan voor deelnemers uit de gehele keten: van natuurinclusieve landbouw, strokenteelt, biodiversiteit tot aan regelgeving en bedrijfsovername.

Live volgen of terugkijken
De webinars zijn live te volgen of kunnen op een later moment worden bekeken. Op 12 en 13 januari worden de webinars vanuit een studio in de Brabanthallen verzorgd.

Webinars over meer biologisch in Brabant

In het programma van de Biokennisweek is ook aandacht voor mooie Brabantse initiatieven. Kijk hier voor de Brabantse biologische highlights.

13 januari: Studio Brabant
Tijdens een prikkelende studentenochtend gaat Jack Mikkers, burgemeester 's-Hertogenbosch en voorzitter AgriFood Capital, in gesprek met studenten en jonge ondernemers over de kansen van biologisch ondernemerschap (webinar no. 20).

In een inspirerende middagsessie gaat Elies Lemkes, gedeputeerde Landbouw, Voedsel, Bodem en Brede welvaart in gesprek met bedrijfsleven en kennisinstellingen over samenwerking om meer biologische landbouw in Brabant te realiseren (webinar no. 59).

Programma en tickets
Wil je deelnemen? Op de website van de Biokennisweek vind je het actuele programma-overzicht en kun je tickets boeken. Of koop hier meteen je tickets.

AgriFood Capital is partner van de Biokennisweek

De Biokennisweek is een initiatief van Bionext en Libema. Biologische landbouw en tuinbouw zijn vormen van duurzaam voedsel produceren. Door voedselmakers in deze ambitie met elkaar te verbinden en kennis uit te wisselen, bouwen we samen aan het voedselsysteem van de toekomst. Daarom is AgriFood Capital partner van de Biokennisweek.