Dutch Food Week 2020

Oktober is Dutch Food Week maand

Dutch Food Week is het nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Van boer tot CEO, van chef tot onderzoeker. Dit jaar van 10 t/m 17 oktober.

Ook ondernemers, kennisinstellingen en overheden in AgriFood Capital lieten samen zien hoe innovatief de regio is en hoe zij vorm geven aan de toekomst van ons eten. Dat deden zij vanuit hun gezamenlijke ambitie om de Noordoost-Brabant als topregio in agrifood verder te versterken. AgriFood Capital is niet voor niets een van de grondleggers van deze speciale week. 

Foodinnovators in de spotlights in Noordoost-Brabant
Vanwege corona was het programma van de 2020-editie van Dutch Food Week in onze regio enigszins aangepast. Minder events dus dan je van ons bent gewend. We kwamen fysiek bij elkaar waar het kon, online waar het moest. Maar zeker niet met minder enthousiasme! Gedurende deze week zetten wij foodinnovators in de spotlights. Verschilmakers die elke dag hard werken aan het voedselsysteem van morgen: duurzaam, slim en waardevol.


Rebel Day 
15 oktober online
 

Food Inspiration Days
19 oktober vanuit Veghel 
 

JUMP Food Dream Accelerator
19 oktober vanuit Veghel 

 

Wil je zien wat er nog meer gebeurde tijdens Dutch Food Week 2020?

de jump talenten pitchten op het podium van food inspiration days X1.5