Dutch Food Week

Achtste editie Dutch Food Week: 8 t/m 15 oktober 2022
 

Dutch Food Week is het nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal staan. En ook de makers van het voedsel van vandaag en morgen. Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Van boer tot CEO, van chef tot onderzoeker. In 2022 is dat van 8 t/m 15 oktober.

Gezondheid, duurzaamheid en goed leven 
We brengen met elkaar de positieve kracht van ons voedsel in beeld. Samen koken en genieten van eten is in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit. Boeren en tuinders, (lokale) overheden, inspirerende foodondernemers, studenten, groen onderwijs en andere betrokkenen laten iedereen proeven van en ruiken aan nieuwe ontwikkelingen rond gezond eten, duurzaamheid in de keten en goed leven.

spotlights op Noordoost-Brabant, topregio in agrifood

AgriFood Capital is een van de grondleggers én supporting partners van Dutch Food Week.

 

Onze Dutch Food Week film van 2021: Van schil naar schap
Nergens anders is de voedselketen zo compleet en hoogwaardig als in Noordoost-Brabant. Van boer tot bord: we hebben alles in huis. Een echte topregio in agrifood waar data en slimme maakindustrie kansen bieden voor nieuwe, duurzame manieren van voedsel maken én eten. En waar samenwerking voorop staat.
 
Belangrijke redenen voor Peelpioneers om in 's-Hertogenbosch te vestigen. Deze voedselveranderaars verwerken sinaasappelschillen tot verrrassend nieuwe eindproducten. Een mooi voorbeeld van vernieuwend en circulair ondernemerschap! 
 

 

Ook meedoen met Dutch Food Week?
Bedrijven, organisaties, overheden en kennisinstellingen worden uitgenodigd om mee te doen met hun eigen event. Ga voor meer informatie naar de website van Dutch Food Week