Dutch Food Week

Negende editie Dutch Food Week: 7 t/m 14 oktober 2023
 

Dutch Food Week is het nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal staan. En ook de makers van het voedsel van vandaag en morgen. Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Van boer tot CEO, van chef tot onderzoeker. In 2023 is dat van 7 t/m 14 oktober. 
 

Weet wat je eet 

‘Weet wat je eet’ is het thema van 2023. De nadruk daarbij ligt op gezonde voeding en het maken van gezonde keuzes. Voor mens, dier én omgeving. We brengen met elkaar de positieve kracht van ons voedsel in beeld. Samen koken en genieten van eten is in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit. Boeren en tuinders, (lokale) overheden, inspirerende foodondernemers, studenten, groen onderwijs en andere betrokkenen laten iedereen proeven van en ruiken aan nieuwe ontwikkelingen rond gezond eten, duurzaamheid in de keten en goed leven.

Noordoost-Brabant bruist!


Als founding partner van Dutch Food Week zet AgriFood Capital samen met boeren en tuinders, (lokale) overheden, inspirerende foodondernemers en het groen onderwijs gezond eten, duurzaamheid in de keten en goed leven in de spotlights. Samen met Koning Willem I College organiseren we een uniek kookevent rond Dutch Cuisine. Want samen gezond koken en genieten van eten is in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit. 

Ook meedoen met Dutch Food Week?

Aan het programma van 2023 wordt hard gewerkt. Bedrijven, organisaties, overheden en kennisinstellingen worden uitgenodigd om mee te doen met hun eigen event. Ga voor aanmelden en het actuele programmaoverzicht naar www.dutchfoodweek.nl
 

 

Onze Dutch Food Week film van 2022