HAS Food Experience 2021

Tasting Talents

Verpakkingsmateriaal gemaakt uit koeienmest. Een high protein snack voor 65-plussers. IJsjes voor kinderen met kanker. Babyvoeding die voedselallergieën voorkomen. Dit is een kleine greep uit de innovatieve afstudeerprojecten die gepresenteerd worden tijdens de HAS Food Experience.

Toonaangevend innovatie-event

De HAS Food Experience in ’s-Hertogenbosch is een toonaangevend, jaarlijks terugkerend innovatie-event voor studenten van de HAS Hogeschool. Voor ondernemers, partners en sponsoren van de Food Experience worden speciale programma’s georganiseerd met prominenten uit de voedselketen. Ze kunnen hierbij een-op-een kennismaken met de talentvolle voedselmakers van morgen.

 

Dit jaar vindt HAS Food Experience volledig online plaats met als thema: 'Tasting Talents'. De meest innovatieve afstudeerconcepten worden beloond met de HAS FoodManShip Award. Er zijn awards in vijf categorieën: 

  • Producing Responsibly
  • Consuming For Tomorrow
  • Doing Good Business
  • Designing Sustainable Food Systems
  • Enjoying Food

Dit zijn tevens de vijf "Tastes of the Day' van de 2021-editie van dit toonaangevende innovatie-event. Elke dag staat een andere 'smaak' centraal. AgriFood Capital is betrokken bij de invulling van het programma rond 'Designing Sustainable Food Systems' en bij de uitreiking van de bijbehorende FoodManship Award. 

De HAS Food Experience is een initiatief van HAS Hogeschool. AgriFood Capital BV is een van de ambassadeurs van dit inspirerende innovatie-event. 

Wil je aanstormend agrifood-talent ontmoeten en ....

Wil je meer weten over de HAS Food Experience?

Alternate Text
Neem contact op met Robert Jan Marringa programmamanager Netwerken & clusters