Duurzame Inzetbaarheid Scan

Bewustwording van kansen van duurzame inzetbaarheid

De Duurzame Inzetbaarheid (DI) Scan geeft werkgevers inzicht in waar de organisaties staan op gebied van duurzame inzetbaarheid. Duurzaam inzetbare medewerkers zijn cruciaal voor een goede toekomst van bedrijven en organisaties.

Leren van elkaar

Deze (gratis) online tool toetst bedrijven op 18 aspecten van duurzame inzetbaarheid. Bovendien kunnen werkgevers hun eigen resultaten vergelijken met andere bedrijven in de regio. 

Ondernemers kunnen zelf met de DI-scan aan de slag. Ook worden er regelmatig speciale DI-ontbijtsessies in de regio georganiseerd. Op locatie, bij bedrijven. Daar krijgen de deelnemers, behalve inzicht in hun eigen scores, volop inspiratie en tips van elkaar én DI-experts om de inzetbaarheid van werknemers te verbeteren. 

De volgende stap na de scan kan een adviesgesprek op maat zijn, gevolgd door een stappenplan om - laagdrempelig - binnen de eigen organisatie de eerste stappen op het gebied van duurzame inzetbaarheid te zetten. Hierbij wordt ook gekeken naar de beschikbare subsidiemogelijkheden.     

De DI-scan is ontwikkeld door Noordoost Brabant Werkt in samenwerking met VNO-NCW Brabant/Zeeland. AgriFood Capital BV maakte de ontwikkeling van de scan financieel mede mogelijk.

Ben jij een werkgever die aan de slag wil met duurzame inzetbaarheid en ....

Wil je meer weten over de DI-scan of een ontbijtsessie bijwonen?

Alternate Text
Neem contact op met Jos van Asten Programmalijncoördinator Werkgeversaanpak Noordoost Brabant Werkt