De inspiratiedag met een twist

Rebel Day is speciaal voor jonge voedselveranderaars die een tikkie rebels zijn. Een baanbrekende en enerverende dag die anders is dan alle andere inspiratiedagen. Boordevol bijzondere workshops, inspiratiesessies en eigenzinnigheid gericht op vergroting van impact.

Foodrebellen met een duidelijke missie

Rebel Day is bedoeld voor foodrebellen jonger dan 35 jaar met een duidelijke missie in duurzaamheid, gezondheid of ethiek. Ze willen het voedselsysteem veranderen maar kunnen daarbij een duwtje in de goede richting gebruiken. Deelnemen kan alleen op uitnodiging van een ‘gevestigde’ voedselveranderaar. Het programma is elk jaar weer anders. Deelname is op uitnodiging.

Rebel Day 2020
Tijdens Dutch Food Week 2020 gingen ca. 50 jonge food rebellen creatief en inventief met elkaar aan de slag om 'het' over een andere boeg te gooien. Vanwege de corona-maatregelen helemaal online. Met als inspiratoren: Marije VogelzangRianne RoesBas van AbelJord AlthuizenLieke Dols en Tim Lohmann.
 
Rebel Day is een initiatief van AgriFood Capital BV. De organisatie van Rebel Day 2020 was in handen van food innovators Anne Reijnders (ook: "De lekkere man") in samenwerking met Wilbert van de Kamp (ook o.a.: Innofest, Omapost en juiststraks.nu). 
 

 

 

Ben je jong, wild en ....

Wil je meer weten over Rebel Day of heb je ook een idee voor een tikkie-rebels-foodevent?

Alternate Text
Neem contact op met Robert Jan Marringa programmamanager Netwerken & clusters