De inspiratiedag met een twist

Rebel Day is speciaal voor jonge voedselveranderaars die een tikkie rebels zijn. Een baanbrekende en enerverende dag die anders is dan alle andere inspiratiedagen. Boordevol bijzondere workshops, inspiratiesessies en eigenzinnigheid gericht op vergroting van impact.

Foodrebellen met een duidelijke missie

Rebel Day is bedoeld voor foodrebellen jonger dan 35 jaar met een duidelijke missie in duurzaamheid, gezondheid of ethiek. Ze willen het voedselsysteem veranderen maar kunnen daarbij een duwtje in de goede richting gebruiken. Deelnemen kan alleen op uitnodiging van een ‘gevestigde’ voedselveranderaar. Het programma is elk jaar weer anders. Deelname is op uitnodiging.

Rebel Day 2021
Tijdens Dutch Food Week 2021 vond de derde editie van Rebel Day plaats in de Jamfabriek in 's-Hertogenbosch. De ruim 30 jonge food professionals gingen creatief en inventief met elkaar aan de slag om 'het' over een andere boeg te gooien. 
 
Rebel Day is een initiatief van AgriFood Capital BV. De organisatie van Rebel Day 2021 was in handen van food innovators Anne Reijnders (ook: "De lekkere man") in samenwerking met Saraï Pannekoek, Sabine Jansen, Dané Mulder, Anke van Delden, Wilbert van de Kamp, Peter van de Voort en Harold Bink
 

Ben je jong, wild en ....

Wil je meer weten over Rebel Day of heb je ook een idee voor een tikkie-rebels-foodevent?

Alternate Text
Neem contact op met Robert Jan Marringa programmamanager Netwerken & clusters