Three Sixty innovatiecentrum voor Circulaire Economie

20 januari 2016

Persbericht

Three Sixty wordt het nieuwe innovatiecentrum voor circulaire economie in Noordoost-Brabant. Het voormalige distributiecentrum op het industrieterrein van Veghel moet dé plek worden waar ondernemers, studenten en startups samen innovatieve concepten ontwikkelen en testen voor diverse voedselvraagstukken.

Sinds kort zijn Foodsquad en de Verspillingfabriek, twee initiatieven van Hutten, in Three Sixty gehuisvest. De Verspillingsfabriek komt o.a. voort uit het project ‘OverLekker’ van Foodsquad. In ‘OverLekker’ werden tomaten en uien die in de supermarkt overbleven verwerkt tot tomatensoep en tomatensaus. Three Sixty wordt ook de locatie van het nieuwe Verspillingslab onder leiding van de Wageningen Universiteit.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?