HAS Food Experience 2020

Innovatieve foodoplossingen door aanstormend talent 

Verpakkingsmateriaal gemaakt uit koeienmest. Een high protein snack voor 65-plussers. IJsjes voor kinderen met kanker. Babyvoeding die voedselallergieën voorkomen. Deze en andere oplossingen voor de ‘Today’s Food Challenges’ zijn te zien tijdens de HAS Food Experience op 4 februari 2020. 

Toonaangevend innovatie-event

De HAS Food Experience in ’s-Hertogenbosch is een toonaangevend, jaarlijks terugkerend innovatie-event voor studenten van de HAS Hogeschool. Voor ondernemers en partners en sponsoren van de Food Experience worden speciale programma’s georganiseerd met prominenten uit de voedselketen. Ze kunnen hierbij een-op-een kennismaken met de talentvolle voedselmakers van morgen.

 

De meest innovatieve afstudeerconcepten worden beloond met de HAS FoodManShip Award. Er zijn awards in vier categorieën: Green & Tech, Consumer & Business, Lifestyle & Health, Start-up & Entrepreneurs.

Voor het meest baarnbrekende en impactvolle afstudeerproject is er de FoodManShip Award Buiten Categorie. Het winnende concept blinkt niet alleen uit in vakmanschap, creativiteit en ondernemerschap maar ook in mate van impact. In 2020 ging deze prijs naar de bevlogen HAS-ers Dirk Beerendonk, Irene Boelen, Carlo Frenquellucci, Faye Hartman en Vincit Nkouka voor hun 'AgriForestry Chilli' (zie foto hieronder). Ze ontvingen de award uit handen van Jack Mikkers, voorzitter van AgriFood Capital..

De HAS Food Experience is een initiatief van HAS Hogeschool. AgriFood Capital BV is ambassadeur van het event en actief betrokken bij de award voor de buitengewone categorie.

Wil je aanstormend agrifood-talent ontmoeten en ....

Wil je meer weten over de HAS Food Experience?

Alternate Text
Neem contact op met Robert Jan Marringa programmamanager Netwerken & clusters