AgriFood Capital in gesprek met… Toine Timmermans

15 mei 2018

Nieuws

Maart 2018 is de boeken ingegaan als de We Are Food maand met alle aandacht voor voedselverspilling.

Eén van de drijvende krachten achter deze themamaand én achter de aanpak van voedselverspilling wereldwijd, is Toine Timmermans. Als programmamanager Duurzame Voedselketens van de WUR gaat hij door totdat er geen verspilling meer is.

Lees hier over zijn ervaringen en ook welke uitdaging hij ziet voor AgriFood Capital.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?