AgroProeftuin de Peel zet grote stappen

21 oktober 2019

Nieuws

“Zet in de Peel een aantal ondernemers bij elkaar en er gebeurt iets.” Dat zei Michel Berkelmans, manager experimenten kringlooplandbouw van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit op de jaarlijkse Pioniersbijeenkomst tijdens Dutch Food Week.

AgroProeftuin de Peel heeft in de afgelopen vijf jaar een flinke groei doorgemaakt. Niet alleen in de hoeveelheid experimenteerruimte voor kringlooplandbouw maar ook in het ondernemersnetwerk en de organisatie eromheen. De Proeftuin heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld van een lap grond tot een echte katalysator van kringlooplandbouw. Lees het uitgebreide verslag van de Pioniersbijeenkomst op www.agroproeftuindepeel.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?