Bouwstenen voor regionale scholingafspraak in de maak

6 november 2017

Nieuws

AgriFood Capital Werkt!, het arbeidsmarktprogramma van AgriFood Capital, ontwikkelt in samenwerking met SBCM bouwstenen voor een regionale scholingsafspraak voor lager geschoolde werkenden en niet- werkenden. Deze bouwstenen moeten leiden tot concrete oplossingen of oplossingsrichtingen om het scholingsaanbod in Noordoost-Brabant voor deze groepen te verbeteren en/of beter toegankelijk te maken. 

Eind februari 2018 zijn het eindadvies en een bijbehorend uitvoeringsplan klaar. Het doel is om vanaf 2018 jaarlijks via het uitvoeringsplan een minimum aantal mensen - zowel werkenden als mensen uit de Participatiewet - te laten leren. Dit aantal loopt jaarlijks op, tot minimaal 500 mensen in 2020. 

Meer informatie: Josje Lesterhuis, fondsmanager SBCM, j.lesterhuis@caop.nl of Bart Eigeman, projectleider ´Meters maken op Leren(d) werken´: barteigemanb3o@ziggo.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?