CEO-meeting in teken van toekomst AgriFood Capital

29 augustus 2019

Nieuws

Ruim 20 directeuren van bedrijven uit Noordoost-Brabant kwamen op 27 augustus jl. bij elkaar voor de jaarlijkse CEO bijeenkomst van AgriFood Capital. De deelnemers waren afkomstig de sectoren agrifood, hightech, data/ICT en logistiek.

De bijeenkomst stond in het teken van de nieuwe strategische agenda van AgriFood Capital na 2020. Buck Consultants International presenteerde feiten en cijfers over de economische positie van de regio. In verschillende sessies gingen de ondernemers met elkaar discussie over thema’s als samenwerking in de regio, innovatie, randvoorwaarden voor groei en profilering van de regio.

Het streven is om vóór het einde van dit jaar de contouren van de koers van AgriFood Capital voor de komende jaren klaar te hebben.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?