Food opleidingen ROC de Leijgraaf en Sligro van start

13 maart 2019

Nieuws

Eind deze maand starten in totaal 15 studenten bij ROC de Leijgraaf met twee nieuwe mbo food opleidingen. Het gaat om de opleiding Food Professional (mbo niveau 3) en Food Specialist (mbo niveau 4) die nauwe samenwerking met Sligro zijn ontwikkeld.

Beide opleidingen zijn op maat gemaakt en sluiten helemaal aan bij de praktijk van Sligro. In vier modules wordt gewerkt aan de ontwikkeling van competenties en vaardigheden die nodig zijn voor werken in de foodservice-branche. Het leren vindt vooral op de werkvloer plaats.  Kijk hier voor meer informatie.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?