Foodinnovators in de schijnwerpers tijdens Dutch Food Week

30 augustus 2019

Nieuws

Noordoost-Brabant bruist van innovatie tijdens Dutch Food Week 2019! Met aansprekende events, inspirerende verhalen en prikkelende proeftuinen.

AgriFood Capital wil dit jaar vooral de foodinnovators in de schijnwerpers zetten. Echte verschilmakers die met elkaar werken aan het voedselsysteem van de toekomst: waardevol, circulair en verbonden.

Wie zijn ze en wat drijft hen om zich elke dag in te zetten voor duurzaam eten en duurzaam produceren….. Lees er alles over op onze website of ontmoet hen tijdens Dutch Food Week in onze regio.

#DFW19

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?