Foodsquad introduceert de Food Challenge app

14 november 2017

Nieuws

Het open innovatienetwerk Foodsquad introduceert een app om mensen op een speelse manier bewuster met voeding om te leren gaan: de Food Challenge app. Iedere challenge is gekoppeld aan een thema. Bijvoorbeeld: eet meer groente, suikervrij, vezelrijk of bewust met vlees. Door dagelijkse recepten, motivatieberichten en badges worden de gebruikers gestimuleerd om vooral door te gaan. Via een persoonlijk dashboard zijn de eigen vorderingen maar ook die van uitgedaagde vrienden en collega’s te volgen.

De Food Challenge app is ontwikkeld samen met EMTÉ en ADDAM. Begin deze maand zijn de medewerkers van EMTÉ en Sligro gestart met de eerste challenges. De eerste reacties zijn positief. Sinds deze week wordt de app ook getest door Reed Business/Elsevier. De ervaringen van deze testgroepen worden meegenomen in de doorontwikkeling van deze nieuwe app. In januari 2018 gaan alle klanten van EMTÉ kennis maken met de Food Challenge app.

Kijk voor meer informatie op www.foodchallenge-app.nl.  De app is te downloaden in de App Store en Google Play Store.
 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?