Grootste foodpodium van Nederland heeft nieuwe naam: Dutch Food Week

15 augustus 2019

Nieuws

Dutch Food Week is de nieuwe naam van Dutch Agri Food Week. Deze nieuwe naam werd vorige maand gelanceerd, met grotere ambities en een nieuwe huisstijl voor het grootste foodpodium van Nederland. Dit jaar vindt Dutch Food Week plaats van 5 tot en met 16 oktober.

Meer dan een week staan de schijnwerpers op voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie.Partijen uit de agrifood sector delen hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. 

AgriFood Capital en Dutch Food Week
Als founding father van Dutch Food Week organiseert AgriFood Capital dit jaar een inspirerend programma samen met toonaangevende food innovators. Samen laten we zien dat Noordoost-Brabant dé innovatieve topregio in agrifood is. Meer hierover is te lezen in de nieuwsbrief van begin september 2019.

#DFW19

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?