Keep on Learning stokje naar patisserie Christian in Oss

22 maart 2019

Nieuws

Het Keep on Learning Estafettestokje ging deze maand naar Christian Chocolaterie en Patisserie in Oss. Deze symbolische trofee is een erkenning voor de manier waarop dit bedrijf medewerkers en vele leerlingen in staat stelt om zich te blijven ontwikkelen. Hierdoor geeft de patisserie steeds weer nieuwe impulsen aan het vak van patissier.

Trotse eigenaar Chris van Kempen nam het Keep on Learning estafettestokje in ontvangst. Deze bevlogen patissier breekt een lans voor het vakmanschap in zijn branche. Lees er alles over in het persbericht.
 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?