Netwerkevent Keep on learning! Trends, Tips & Tricks

25 januari 2018

Nieuws

Dat is de titel van het regiobrede netwerkevent dat AgriFood Capital Werkt! organiseert op 22 februari a.s.. Het event is bedoeld voor werkgevers, werknemersorganisaties, onderwijsinstellingen en arbeidsmarktprofessionals uit Noordoost-Brabant.

Keep on learning staat voor de nieuwe 'leven lang leren'- beweging in Noordoost-Brabant. De arbeidsmarkt verandert flink. Om te kunnen voldoen aan het werk van morgen, is het noodzakelijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Zowel werkgevers, werknemers, opleiders als arbeidsmarktprofessionals. Welke uitdagingen en kansen bieden de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Hoe kunnen mogelijk mensen duurzaam meedoen? Wat is er nodig om zelf aan de slag te gaan en om ook anderen in beweging te brengen? Aan de hand van aansprekende voorbeelden, een inspirerende key note speaker en interactieve werksessies wordt antwoord gegeven op deze en andere vragen.

Het netwerkevent vindt plaats in Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch. Kijk hier voor het programma en aanmelden.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?