Verduurzamings- en innovatiesubsidie jonge landbouwers

2 december 2019

Nieuws

De provincie Noord-Brabant stelt 560.000 euro subsidie beschikbaar voor de verduurzaming en innovatie van de landbouwbedrijven van jonge landbouwers. Deze regeling is een onderdeel van het Europese Plattelands Ontwikkelprogramma 2014-2020 en is opengesteld van 2 december 2019 tot en met 7 februari 2020.

Jonge boeren (tot 41 jaar) kunnen deze subsidie gebruiken voor een deel van de kosten van bepaalde investeringen, zoals emissiearme stallen, precisielandbouw of zonnepanelen. Of bijvoorbeeld om stallen aan te passen om stikstofuitstoot te verlagen.

Ben je een jonge boer uit Noord-Brabant en wil je meer weten over deze subsidie? Alle informatie vind je op de website van RVO Nederland.
 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?