WSP en Albert Heijn creëren banen in Noordoost-Brabant

30 oktober 2018

Nieuws

Dankzij een unieke samenwerking met WSP Noordoost-Brabant kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de komende twee jaar sneller aan de slag bij Albert Heijn in de regio Noordoost-Brabant.

Albert Heijn liep op dit terrein tegen verschillen aan tussen regelingen in de gemeenten. Door de samenwerking met het WSP kan de supermarktketen dit nu voor de 18 filialen in de regio Noordoost-Brabant in één keer realiseren. Er konden meteen 50 kandidaten worden geplaatst.

Deze samenwerking helpt Albert Heijn bij haar ambitie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam te plaatsen op de reguliere arbeidsmarkt. Namens WSP Noordoost-Brabant zette wethouder Huib van Olden een handtekening onder de samenwerking. Albert Heijn werd vertegenwoordigd door Gemma de Beer, Regiolead Participatie.

Het WSP Noordoost-Brabant is een uitvoeringsorganisatie van AgriFood Capital Werkt! met als doel werkgevers in de regio Noordoost-Brabant te helpen om passend personeel te vinden. Het WSP versterkt hiervoor o.a. de samenwerking tussen werkgevers en sociale werkvoorzieningen in de regio.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?