Van 5 t/m 16 oktober is het weer zover… Dutch Food Week!

Proeven, ontmoeten en ontdekken staat centraal tijdens de vijfde editie van Dutch Food Week

Dutch Food Week (5-16 oktober 2019) is hét nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan de productie van ons voedsel.

Dutch Food Week heeft grote, internationale ambities: we willen dat iedereen in heel Nederland tussen 5 en 16 oktober kennis maakt met de agrifood-sector. Tijdens de week belichten we het positieve karakter van de sector en bouwen we bruggen tussen consument en producent (en vica versa). We nodigen iedereen uit om in gesprek te gaan over ‘wat eten we?’

Ook ondernemers, kennisinstellingen in overheden in AgriFood Capital Noordoost-Brabant laten tijdens deze week samen zien hoe innovatief de regio is en hoe zij werken aan de toekomst van ons eten en dat van de volgende generaties. Dat doen zij vanuit hun gezamenlijke ambitie om de koploperpositie van Noordoost-Brabant in agri & food verder te versterken. De regionale samenwerking in AgriFood Capital is niet voor niets één van de grondleggers van deze speciale week.

Agenda

Dutch Food Week in Noordoost Brabant

Tijdens DFW 2019 vinden iedere dag inspirerende en leerzame evenementen plaats in Noordoost-Brabant. AgriFood Capital is grondlegger of partner van de volgende events tijdens deze week:

Benieuwd wat er nog meer gebeurt in deze week? Zie  https://dutchagrifoodweek.nl/

Events

Dit zijn de belangrijkste events tijdens DFW in Noord-Oost Brabant.

Foodinnovators

Ontmoet de foodinnovators van nu

Social media

AgriFood Capital communiceert via Twitter, LinkedIn en Facebook,

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?