Van 5 t/m 16 oktober is het weer zover… Dutch Food Week!

Proeven, ontmoeten en ontdekken staat centraal tijdens de vijfde editie van Dutch Food Week

Dutch Food Week (5-16 oktober 2019) is het nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan de productie van ons voedsel. 

Ook ondernemers, kennisinstellingen in overheden in AgriFood Capital Noordoost-Brabant laten tijdens deze week samen zien hoe innovatief de regio is en hoe zij werken aan de toekomst van ons eten en dat van de volgende generaties. Dat doen zij vanuit hun gezamenlijke ambitie om de koploperpositie van Noordoost-Brabant in agri & food verder te versterken. De regionale samenwerking in AgriFood Capital is niet voor niets een van de grondleggers van deze speciale week.

Tijdens de week belichten we het positieve karakter van de sector en bouwen we bruggen tussen consument en producent (en vica versa). Aandacht vandaag, leidt tot bewustwording morgen. Samen met Dutch Food Week heeft AgriFood Capital de ambitie om tijdens deze week heel Nederland stil te laten staan bij de vraag ‘wat eten we?’. Een vraag waar we ons in Noordoost-Brabant op een innovatieve en vooruitstrevende manier dagelijks mee bezighouden en waar we graag over in gesprek gaan met iedereen die wel eens eet. Met iedereen dus! Doe je mee? 

Agenda

Dutch Food Week in Noordoost Brabant

Tijdens DFW 2019 vinden iedere dag inspirerende en leerzame evenementen plaats in Noordoost-Brabant. AgriFood Capital is grondlegger of partner van de volgende events tijdens deze week:

Benieuwd wat er nog meer gebeurt in deze foodweek? Zie https://dutchagrifoodweek.nl/

Events

AgriFood Capital is initiator of partner van een aantal events tijdens DFW in Noord-Oost Brabant. Tijdens deze events brengen we partijen samen die bezig zijn met foodinnovatie, geven we een podium aan mooie initiatieven en voedselverbeteraars en laten we zien wat er speelt in de regio als het gaat om het eten van nu en morgen.

Foodinnovators

Noordoost-Brabant is dé plek waar vernieuwende agrifood-projecten succesvol ontspruiten. Wie zijn de mensen achter deze projecten, wie zijn die verschilmakers?

Social media

AgriFood Capital communiceert via Twitter, LinkedIn en Facebook,

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?