Van 5 t/m 16 oktober is het weer zover… Dutch Food Week!

AgriFood Capital zet foodinnovators in de spotlights tijdens vijfde editie van Dutch Food Week

 

Dutch Food Week (5-16 oktober 2019) is het nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan de productie van ons voedsel. 

Ook ondernemers, kennisinstellingen en overheden in AgriFood Capital Noordoost-Brabant laten tijdens deze week samen zien hoe innovatief de regio is en hoe zij werken aan de toekomst van ons eten. Dat doen zij vanuit hun gezamenlijke ambitie om de koploperpositie van Noordoost-Brabant in agri & food verder te versterken. AgriFood Capital is niet voor niets een van de grondleggers van deze speciale week.

Noordoost-Brabant bruist van innovatie tijdens Dutch Food Week 2019! Met aansprekende events, inspirerende verhalen en prikkelende proeftuinen wil AgriFood Capital dit jaar vooral de foodinnovators in de schijnwerpers zetten. Echte verschilmakers die met elkaar werken aan het voedselsysteem van de toekomst: waardevol, circulair en verbonden. Wie zijn ze en wat drijft hen om zich elke dag in te zetten voor duurzaam eten en duurzaam produceren….

 

Agenda

Dutch Food Week in Noordoost Brabant

Tijdens DFW 2019 vinden iedere dag inspirerende en leerzame evenementen plaats in Noordoost-Brabant:

Benieuwd wat er nog meer gebeurt in deze foodweek? Zie https://dutchagrifoodweek.nl/

Events

AgriFood Capital is initiator of partner van een aantal events tijdens DFW in Noord-Oost Brabant. Tijdens deze events brengen we partijen samen die bezig zijn met foodinnovatie, geven we een podium aan mooie initiatieven en voedselverbeteraars en laten we zien wat er speelt in de regio als het gaat om het eten van nu en morgen. 

Foodinnovators

Noordoost-Brabant is dé plek waar vernieuwende agrifood-projecten succesvol ontspruiten. Wie zijn de mensen achter deze projecten, wie zijn die verschilmakers? Wij zetten ze in de spotlight. 

Social media

AgriFood Capital communiceert via Twitter, LinkedIn en Facebook,

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?